Postul nu e post destul

Despre morți și fostele lor iubiri, numai de bine

Simona Catrina

De câte ori moare câte-un nume notoriu, începe circul: cine a fost, cu cine s-a culcat, cu cine are copii, cu cine a fost căsătorită. A murit Constanța Buzea, una dintre cele mai profunde și bune poete din biata noastră istorie literară.

Acum, toată lumea din mass-media o prezintă drept fosta nevastă a poetului Adrian Păunescu, iar audiența se revoltă, cum că n-ar trebui prezentată drept fosta nevastă, fosta pasiune… etc. (Continuarea în Blitz Magazine… )

Share:

5 comments

  1. Ciprian 2 September, 2012 at 17:52

    Poezia imi place, acum am aflat de aceasta femeie.. 😀 Eu stiam doar de sotia lui Paunescu care a accidentat mortal niste oameni.

  2. coradob 2 September, 2012 at 18:02

    Din cate stiu, aia cu accidentul e alta sotie a lui Paunescu 😀

  3. N.A. 2 September, 2012 at 23:06

    A fost prima lui sotie, o tipa mult prea finuta, discreta si demna. Cu care s-a purtat ca un porc domnu’ raposat – fie-i tarana usoara, ca de raposati numai de bine, chit ca fura porci – a inselat-o la greu, a umilit-o cat a putut el.

  4. Belle d”Imagination 3 September, 2012 at 04:24

    Dumnezeu să o hodinească.

  5. Belle d”Imagination 3 September, 2012 at 04:55

    Acum cum răspunzi la întrebarea ”Cine eşti?”
    Fiindcă, indiferent cum o dai şi cum o măsori, printre cele pe care le-a fost această femeie, a fost şi soţia dintâi a muuult mai cunoscutului Adrian Păunescu. Care indiferent de cât de porc a fost, pentru Crăciun sau grătar de vară, a scris şi nişte poezii de dragoste demenţiale.

Leave a reply