Daily Cotcodac

Recomandări de seară

Până se potoleşte blogosfera cu „ce mişto a fost la blogoree şi la webstock, am întâlnit oameni pe care vroiam să-i cunosc, am dat mâna şi cu Chinezu”, să vă recomand repede două bloguri din care nu înţeleg mare lucru, dar îmi plac foarte mult.

Pe primul îl ştiţi – biziday.ro, al lui Moise Guran. Eu sunt ca Ion al lui Miai, de obicei nu pricep nimic, da’ îmi place să-l ascult pe Moise cum explică el, ca Moromete, cum devine treaba.

RoBlogFest e concursul ăla despre care toţi spun că e o mizerie până în seara cu pricina, când toată lumea se duce acolo să vadă dacă n-a câştigat ceva deşi nimeni n-a vrut să participe, „m-a înscris cineva, nu ştiu cine”. Pe omul care organizează în fiecare an RoBlogFest-ul îl cheamă Dragoş Novac şi are un blog despre lucruri care se întâmplă prin online, biznisuri, tot aşa, chestii din care nu pricep mare brânză. Eu îl simpatizez de când am câştigat RoBlogFest-ul, deşi cu o zi înainte eram convins că e un hoţ, un bandit, şeful mafiei din online-ul românesc, că din cauza lui nu merg lucrurile în ţara asta, domnule colonel!