Daily Cotcodac

Recomandări de seară: femeia ca geometrie descriptivă

Din categoria „slab, foarte slab”, „trebuia să râd, sau cum?” sau „e vecheee”, Makavelis a mai identificat un comentariu din genul celor care vă fac pe voi, cititorii, atât de plăcuţi câteodată: „înainte scriai mai bine, dar în ultima vreme te-ai prostit de tot”. Noi am numărat cititorii care au lăsat comentariul „înainte citeam cu plăcere Daily Cotcodac, dar în ultima vreme calitatea lasă de dorit, e ultima oară când mă mai prindeţi pe-aici” şi ne-a ieşit că acum 2 ani aveam o medie de 10.000 de unici pe zi.

Vă invităm să citiţi acest profil de pe feminis.ro, din care am extras pentru voi: „Sunt simpla in cel mai complex mod”, „Sunt optimista in cel mai pesimist mod posibil”, „Sunt un punct care vrea sa fie linie. Sunt o linie care vrea sa fie dreapta. Sunt o dreapta care vrea sa fie spatiu. Sunt un spatiu care vrea sa fie tot …”. Hai, citiţi-l până la capăt, nu săriţi nimic. Acum, mergeţi acasă, cădeţi frumuşel la picioarele soţiei/iubitei şi promiteţi-i că n-o mai supăraţi niciodată. Fiindcă orice prostii am îndruga noi aici despre femei, prietenul fetei ăsteia e mult mai nefericit decât am fost noi vreodată.

În final, o recomandare tv: corespondenţele trimise de Carmen Avram din Egipt pentru Antena 1 şi Antena 3. Sunt concise, documentate, updatate la intervale scurte şi fără patetisme ieftine.