Daily Cotcodac

Pisica neagră merge la…

În primul rând, vrem să ne cerem scuze faţă de unii cititori pentru că am deschis un subiect aşa sensibil ca bebeluşii (mai exact, ne cerem scuze faţă de cititorii ale căror neveste sau prietene citesc, la rândul, Daily Cotcodac; ceilalţi ne pot citi în continuare pe ascuns, pretinzând, atunci când intră consoarta în cameră şi închid în grabă calculatorul, că stăteau pe un site porno, deci, nimic vinovat).

Sincerele noastre felicitări merg astăzi la 4mall – recent însurat, fără copii, coana Aldehida citeşte revista noastră, deci şi comentariul postat de bărba-su. Prin urmare: 4mall, sincere felicitări, preşuleţul de la intrare e numai al tău! (nu-ţi uita, totuşi, şepcuţa albă, să nu răceşti).

Volumul “Blues pentru o pisică neagră” de Boris Vian, apărut la Editura Univers, merge la Ciprian, pentru comentariul: “O viaţă mai avea şi a băut-o”.

La miezul nopţii, vom reveni cu câteva precizări privind promoţiile pe care le puteţi găsi, începând de mâine, la standul Editurii Univers de la târgul de carte Gaudeamus (la Romexpo). Si tot la miezul nopţii, noul concurs, având drept premiu o carte excepţională.