Daily Cotcodac

Daily Cotcodac este o revistă old school

Pentru că în ultimele zile traficul ne-a crescut în mod îngrijorător, vrem să lămurim câteva chestiuni legate de conţinutul acestui site, lucruri pe care cititorii noştri mai vechi le cunosc deja:

1.Daily Cotcodac este o revistă de umor care foloseşte o platformă simplă, de blog, ca să nu vă prindeţi urechile căutând ceva în ea (şi pentru ca cei care au ajuns pe site-ul nostru căutând „porno cu pitici” pe google să se lămurească repede că îşi pierd timpul pe-aici).
2.Textele publicate pe Daily Cotcodac sunt pamflete (adica texte satirice, bre, în care exagerăm cu bună ştiinţă), motiv pentru care nu putem răspunde fiecărui cititor care o ia personal. Dacă vă simţiţi vizaţi în mod direct, vă rugăm să ne credeţi că, deşi suntem convinşi că există într-adevăr o conspiraţie mondială împotriva dumneavoastră, noi nu suntem implicaţi.
3.Pe acest site nu se folosesc cuvinte specifice stadioanelor şi teatrului experimental, iar comentariile ce conţin asemenea cuvinte intră automat în spam. Suntem conştienţi că prin această măsură restrictivă pierdem o mulţime de comentarii, însă ne asumăm riscul de a văduvi literatura post-modernă de comentarii nepieritoare.

PS: Ne îngrozeşte, totuşi, câtă lume pare să aibă carnet de conducere în Alba 😀

PPS: Dacă sunteţi Cristi Borcea, nu mai sunaţi să vă plângeţi că v-am luat peste picior. |n realitate, noi vă apreciem foarte mult şi n-am vrea să vă răpim din timpul în care vă antrenaţi pentru Liga Campionilor.